Salaojitus ja sadevesijärjestelmät Nousiaisissa ja lähikunnissa

Yhteystiedot

Kunnolla toteutettu salaojitus ja fiksut sadevesijärjestelmät ovat varmin tapa huolehtia kiinteistösi arvosta. Nousiaisten seudulla ja ympäryskunnissa HP Kaivin Oy hoitaa alan työt vuosien tuoman kokemuksen siivittämänä. 

Kaivamme salaojat ja teemme sadevesijärjestelmätyöt sekä uudisrakennus- että saneerauskohteisiin Varsinais-Suomessa. Lisäksi tarkistamme ja tarvittaessa korjaamme vanhat salaojat jos maa on esimerkiksi painunut ja siten tukkinut putkien toimivuutta.

Sadevesijärjestelmälle tai salaojitukselle on tarvetta, jos jokin seuraavista pitää paikkansa

  • Tontillesi jää lillumaan vettä ja nurmialueet ovat litimärkiä.

  • Vesi syöksyy ränneistä suoraan pihalle ja valuu siitä sokkelin reunaa pitkin perustuksiin.

  • Pintavedet jäävät lainehtimaan sokkelin reunalle ja aiheuttavat pitkäaikaista kosteutta.

Näissä tapauksissa paras ratkaisu on hoitaa salaojat ja sadevesijärjestelmät asianmukaiseen kuntoon, sillä perustusten suojaus vesivahingolta säästää myöhemmin kiinteistön isompien – ja kalliimpien – ongelmien kohtaamiselta. Ethän halua talosi katossakaan olevan reikiä? Yhtä tärkeää on huolehtia perustusten suojaamisesta vedeltä.

Toteutamme projektit avaimet käteen -periaatteella

Salaojitus ja sadevesijärjestelmät ovat suhteellisen nopeita ja kustannustehokkaita tapoja parantaa kiinteistösi arvoa ja pitää huolta kunnon säilymisestä. Me toteutamme alan työt Nousiaisissa, Turussa, Naantalissa, Raisiossa ja muualla Varsinais-Suomen alueella noin 50 kilometrin toimintasäteellä. Meiltä saat urakan kokonaisvaltaisena avaimet käteen -projektina, jossa me huolehdimme kaikesta aina suunnittelusta toteutuksen kautta viimeistelyyn. Toisin sanoen kaivamme riittävät kaadot kiinteistön ympärille ja ohjaamme vedet salaojaputkilla parasta mahdollista reittiä kunnallisverkkoon tai haja-asutusalueella avo-ojaan. Sinun ei tarvitse huolehtia itse mistään!

Ota yhteyttä paikallisesti palvelevaan ammattilaiseen

Salaojitus ja sadevesijärjestelmät onnistuvat, kun niistä vastaa HP Kaivin. Saat meiltä kaiken tarvitsemasi, olipa kyseessä uusien salaojien kaivaminen, salaojaputkien hankinta, salaojakaivot ja niiden tarkistaminen, varsinaisten salaojien tarkistus, viemäriliittymien asennus, uusien sadevesijärjestelmien asennus, kellareiden vesieristystyöt, salaojaremontit tai sokkeleiden eristysten saneeraus. Ota siis yhteyttä ja kerro, miten voimme palvella!

Jätä yhteydenottopyyntö!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse